KULLENFESTIVALEN - svensk sommar tinar frusna själarI'll try to decide when She'll lie in the end I ain't got no fight in me

Skolan tynger ner mig och jag tänker när tar det slut? Försöker få ihop hemtentan i religion om könsroller kring olika religioner. Jag har mycket kvar att ta hand om. Matte C nationella på fredag som jag verkligen avskyr. Just nu väntar jag på att klockan ska slå 12.00 (eller någonstanns där innan) det är fredag och det enda jag har att vänta för dagen är Kullenfestivalen.
Jag undrar när jag slängde mitt läshuvud åt helvete

Lever i någon slags Twilightvärld nu. Vart helt galen när äntligen fick bok nummer två i handen. Läste ut den på fem dagar och imorgon väntas bok nummer tre landa i brevlådan. Jag är helt lost... Hur jag kunna stå emot.

Kul att vi skickat ännu en transvestit till Eurovision. Och sången var ännu sämre än i Globen. Botten är nådd, och hur fan kom vi vidare?
If you knew my story word for word Had all of my history Would you go along with someone like me?

Grillkväll hos Lovisa som avslutades med en utekväll i Lidköping. Planerna såg inte alls ut så från min sida. Men det blev som det blev. En kväll som började underbart och slutade med ett försök till att värma sig utanför väntsalen och en alldeles för kall cykeltur hem.
Och ja, Maskinen blev det. Morgondagen var en annan dag..

Men verkligheten kom tillbaka. Nu är det pluggande som gäller, har alldeles för mycket att stå i för att ens sitta här. Naturprov, matteprov, tidningen, projektarbetet, svenskatal, svenskareportage, religionhemtenta och nationella i matte. 40 ynka dagar kvar!