Earth Hour - släck ljuset!

Så var högskoleprovet avklarat och jag är glad att det är över. Har verkligen ingen aning hur det har gått eftersom jag verkligen inte vågat titta på facit på internet... Jag är livrädd!
Nu ska jag släcka ljuset och hoppas på att resten av världen också gör det!

När allting svartnar det är då du bleknar Vi är på väg till Isola

Torsdagar är en förbannat bra dag. Inte bara för att jag enbart har en lektion och slutar redan klockan nio på morgonen, och har en hel dag framför mig. Utan för att det faktiskt betyder att det bara är en skoldag kvar innan det är helg. Det är en himla bra känsla.
Kände att jag behöver lite förnyelse och lite ljusare färger, nu när jag hoppas på att våren är påväg. Men jag tror det är lite för mycket begärt.

Våra grannar har öppet fönster. Alltså riktigt stort. Dom hade öppet det igår när det var flera minusgrader, och inte är det nog med det. Dom hade ju öppet när det var -12!! Det kan omöjligt vara normalt, eller? Såg ju till och med ljuset av en tv där inne. Vad lider dom av? Jag fryser bara jag tänker på det!

Imorgon väntas "57 channels (and nothing on)" d.v.s. esternas slutproduktion! Detta betyder bara en lektion och förhoppningsvis en trevlig eftermiddag!


Jag går mitt i vägen, det luktar som vår Det droppar av snö ifrån träd och hus Kom inte för nära, du vet hur det går

Ibland önskar jag att tiden gick lite fortare. Tiden snabbade på en aning så att vi är framme snart. Men så tänker jag, att visst känns det tryckt när det är så här. Men studentmössorna har kommit! Och vi är ännu ett steg på vägen!
I fredags begav sig jag Linn och Agnes till Stadt i Lidköping och hade en fruktansvärt bra kväll tillsammans!
Större delen av tiden går enbart åt till pluggande. Veckans prov är klart och till helg väntas högskoleprov. Är jag laddad? Inte det minsta.

Kan jag säga mer än att jag hatar att snön kom tillbaka sådär huxflux bara? Fan! Och tydligen väntas det mer? Jag vill ha vår! Igår var det närmare -10 på natten och i lördags gick jag i jeansjacka och det var 12 grader plus! Mars är en jäkla skitmånad


I want you to know, I want you to remember If you play a part there won't be an encore I won't be there to smile and applaud your play

En förbannat bra helg i Stockholm. Vädret var på vår sida större delen och jag önskar jag kunde visa varenda liten bild här, men det känns som en allt för stor utmaning, och antagligen långtråkigt. Globen och melodifestivalen var grymt och helt galet. Och vilken skräll det blev! Eller inte? För mig blev det de. Att sitta ner i protest är väl ett starkt tecken på att jag avskydde opera-helvetes-låten. Antingen kommer vi släppas i botten på tävlingen eller sluta som en klar vinnare och göra oss redo för ett äventyr här i Sverige.

Skolan har ihjäl mig. På allvar. Projektarbetet står mig upp till halsen och matteprovet på fredag lockar inte direkt med derivata och allt vad det nu heter. Dessutom väntas det naturprov om människan, döda mig?
Ingen glittrar som dig Stockholm ingen har lockat mig som du Du var sval när jag kom hit och du är svalare nu

En övervägande slapp men tråkig vecka. Engagerat mig stort i religionen idag och sammanfattat kapitlet om Buddhismen. Prov nästa vecka plus att det är det här matteprovet..
Men imorgon tar vi tåget upp till Stockholm och stannar hela helgen. För på lördag väntas det Melodifestivalen i Globen. Jag är lite exalterad och glad och allt sånt där! Har ägnat en stor del av dagen till packning, vet inte om jag kommit så långt som jag borde men jag tror det tog stopp där. Upp tidigt imorgon så det är bäst att dra sig till sängs när jag kommit framtill allt jag inte får glömma.

Något som jag avskyr är att snön har lagt sig vit på marken mot min vilja för kanske femte gången? Jag orkar inte med mer snö. Ge mig ett vårtecken!


Och vi såg på de unga och glömska, i båtar och i varandras armar och tänkte "skuld och lidande väntar på er fortfarande"

Jag och Frida åkte till Skövde igår. Käkade mat och drog till Arenan för att stå och frysa utan jackor i insläppet till Håkan-konserten. Det var sjukligt bra måste jag erkänna. En grymt bra spelning som slår många av de andra jag sett. Ett tag kom vi till och med riktigt långt från (stod lite på plåten till kravallstängslet, bara för att känna hur verkligt långt fram jag va, haha) Blev en glad överraskning när publiken sjungt "nu kan du få mig så lätt" tillräckligt många gånger att han faktiskt körde den. Det är en speciell känsla.

Idag blev det träning och sen blev det dags för lite bak. Leilas cupcakes har lockat alldeles för länge så nu tog jag mig i kragen och faktiskt gjorde dom. Och de blev riktigt goda! Trots att jag aldrig trodde jag skulle bli klar när jag såg bunken med all smet...
Dessutom är det dags för Andra Chansen och vem går vidare? Om jag får välja så Starpilots och.. nej ärligt talat, jag har ingen aning. Det finns ingen som duger. Bara jag slipper Ugglan och 12-åringen...!

Två bilder av flera hundra som jag inte haft orken till att gå igenom ännu!
The saddest part of a broken heart Isn't the ending so much as the start

Dagen till ära är det hundra dagar kvar till studenten och det är slut. The End... Så det är Bogrens men jag har noll lust och nej, jag ska sitta hemma. Det funkar nog att fira på hemmaplan också.
Som en annan kul grej var det den årliga innebandyturneringen på samhällsprogammet (och nej, ib får inte va med!!) Vi tjejer var grymt taggade men det slutade i katastrof med underlägde i halvlek. Men för att glädja oss själva vann vi andra halvlek. Men vi hade skoj, och "vi förlorade inte, dom vann".

Vår och sol så är jag nöjd.


Que recordarás las tardes de invierno por Madrid Las noches enteras sin dormir La vida pasaba y yo sentía que me iba a morir

Jag bad inte om snön och jag bad inte om att det den andra dagen i mars skulle ligga ett tjockt lager med vit snö på marken. Försvinn med en gång!
Jag lyssnar på spansk musik och vet att det var ett år sedan jag var i Spanien, i Madrid och det var 20 grader varmt. 

Innan någon lät snön fallaJag fuskade med mina svar Den svarta kostymen ska av Kostymen är inte jag.. är jag en Astronaut?

Helgen är över men så sitter jag här på en vanlig måndag. Studiedagar är det absolut bästa som finns, speciellt när dom infaller en måndag då jag slipper söndagsångesten. Det kvittar om det övergår i måndagsångest, jag är ledig.
I lördags var det utgång med förfest hos Ellen och vi hade det trevligt. Swingfly vet jag inte vad jag ska säga om men det hela slutade med att vi redan åkte hem vid ett-tiden. I söndags var jag och Lovisa och gjorde vår kanske sjätte intervju? med Elin Kero. Riktigt skoj intervju!

Nu ska jag ge mig ut och fota, även fast vädret suger och dom "lovar" snö. Den tråkiga sidan måste också fram.