Välj en partner släck i lougen Stänger av min väckarklocka Stämmer oss en gång om året länge leve våldtäktslåten

När halsen sviker en, ska man ta tag i det och tänka på att morgondagen, det är fan en annan dag. Eller låta halsen vila hemma i tvsoffan? Som vanligt är beslutsångesten tillbaka, jag har med andra ord ingen aning om vad jag gör. Missar jag Maskinen för en förbaskat ond hals? Eller går jag dit? Vad fan vet jag. Jag tror jag till och med vet vad jag skulle välja för outfit för kvällen, när hände det senast? Egentligen orkar jag nog inte, men jag vill för mycket för att känna efter på det sättet. Vem kan erbjuda sig att ta min hals för kvällen? Jag säljer den, helt gratis.
Har äntligen köpt min efterlängtade Kobra. Det är ingen gammal, väl sliten och tung som ett as. Utan en ny, fräsch med telefonbok. Men självklart med det klassiska - numrena på undersidan!

Fördelar: Maskinen, fest, träffa folk, det är gratis, segertåget!!
Nackdelar: Min hals, dagen efter

När fördelarna är fler, borde man följa det?

Vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt Det stinker av gammalt groll men vi har skuggorna bakom oss trots allt

Det är så underbart att kunna sitta ut i solen och faktiskt känna värmen. Fantastiska våren! Firade vårkänslan med en klass på stan och sitter nu ute i solen!
I onsdags var det 50 dagar kvar till studenten (egentligen 51) och efter ett arbetspass blev det Bogrens med Linn och Lovisa. Skitkul kväll med förbannat mycket folk. Dagen efter ägnade jag och Lovisa åt serietittande medan Linn var i skolan!

Dags att fortsätta njuta av solen så länge det går, maskrosorna är uppe och vitsipporna är överblommade. Jag diggar våren!
Skövde imorn och sen är det Maskinen som gäller!
Come a little bit closer, hear what I have to say

Sitter och räknar, fram och tillbaka och tillbaka igen. Men det kan omöjligt stämma att det är 50 dagar kvar till studenten på onsdag. Så därför undrar jag varför vi firar 50 dagar till studenten på onsdag på Bogrens? Underligt men sant. Idag är det alltså (enligt min beräkningar) 55 dagar kvar till studenten, kort tid eller vad?
Idag blev det lite jobb några timmar. Alltid skönt med lite extra pengar så här i förberedelsernas tider! Imorgon bär det av en sväng till Göteborg. Det väntas nytt kök och detta ska införskaffas på IKEA.

Det är varit ett himla stohej om den här våren och självklart är jag inte sen att hålla med om att dessa dagar och veckor förgyllt min vardag. Men (alltid ett stort men) frosten har lyckats krypa sig fram och idag har inte ens graderna varit tvåsiffriga. Vad händer med det härliga vädret?
När jag såg trailern för den nya Harry Potter filmen fick jag sån himla lust att börja läsa samma bok. Jag har inte läst den och har därför absolut ingen aning om vad som kommer hända, bortsett från de jag sett på trailern. Samma sak var det innan jag såg femte filmen, boken har jag fortfarande inte läst men.. Det funkar säkert ändå.
Varje dag på busshållplatsen, hon kunde säga allt med bara blicken Du är bara ett ansikte i mängden

Lov går alltid så himlans fort. Ena dagen är det första dagen, och nästa så är det slut. Idag var alltså första dagen tillbaka till skolan. Ångesten kröp i mig hela dagen, trots att jag började ett och bara hade två lektioner. Fattar inte vad det är. Två jävla månader kvar, och skolan suger.
Jag har så lätt för att bli glad för sånadär smågrejer. Som att världens finaste Alex smsar mig och frågor om vi ska simma imorgon, det gör mig glad. Spontant och underbart. Dessutom har inte vi setts sen jag vet inte när. Små saker gör en glada!

Tog mig lång tid innan jag kunde spara och skicka iväg slutrapporten för projektarbetet. Men nu är det gjort och det finns absolut ingen återvändo. Nu är det bara vänta, och vänta.

Jag kan nog säga det gär tusentals gånger men, våren är här! Finns det något bättre än vårblommor som slår ut, vakna av att fåglar kvittrar och när den inte tillräckligt varma värmen blåser in genom ett öppet fönster? Jag har längtat efter såna här stunder alldeles för länge! Underbart!


I got chills They're multiplyin' And I'm losin' control Cause the power You're supplyin It's electrifyin

Det blev en lyckad kväll igår, med förfest hos Lisa! Vi hade riktigt roligt och vi anade inte att en av Lisas grannar skulle göra intrång i lägenheten och säga till oss att sänka musiken, vilket i och för sig fick oss alla ett gott skratt! Stadt var lite av ett dött ställe när vi kom dit men sen kan man snacka om annat!
Lovet är snart slutar och jag skriver på slutrapporten till projektarbetet, snart är det över föralltid!

Antagligen anländer fler bilder på facebook inom en snar framtid..
The fire never understands the spark the way it is with you and me

Jag njuter av lovet till fullo, de vill säga: jag slappar allt jag bara kan, ser på alla serier jag kan tänka mig och jag har inte öppnat en enda skolbok ännu. Det är förbannat skönt, men jag vet att jag snart måste ta tag i det..
Så i lördags spenderade vi en kväll ute, en trevlig kväll och Lorentz och M. Sackarias!
Jag trodde aldrig söndagen skulle ta slut, och inte nog med att det var söndag så jobbade jag från tolv till nio på kvällen. Mina fötter värkte och jag trodde jag skulle dö av trötthet. Men som alla andra dagar tog den också slut. Måndagen spenderade jag med Lovisa och satte igång med vårat matreportage som kommer i tidningen på torsdag! Därför tänker jag inte avslöja något om vad vi gjort, hur gärna jag än vill. Men gott blev det!

Nu lägger jag min stora energi på att leta efter en Polaroidkamera. Tradera erbjuder en hel hög och jag är förbannat sugen på att bjuda lite på någon. Dessutom är jag i full färd med att försöka kamma hem en rottingväska, trots att det är fem dagar kvar innan den går ut men jag vill ha den! Inte allt för fel heller, vore den klassiska Kobra-telefonen!

Alltså, vem vill inte köpa Caroline af Ugglas stövlar från Melodifestivalen, signerad för 11 100 kr?!  Helt jävla otroligt!

Snyggbilder från Lisa!
Here comes the sun, and I say It's all right

Har fotograferat hela dagen för smyckesaffären i stan till deras hemsida. Jag är helt slut. Över fyrahundra bilder med bara min kamera, Malin har säkerligen lika många. Men en sjukt bra dag! Bilderna blev riktigt bra dessutom och längtar efter att titta igenom dom på datorn! Dessutom fick vi 500 att handla för i affären!!
Men ikväll blir det utgång på Olins och jag ser verkligen framemot det. Otroligt skönt väder ut. Jag ÄLSKAR att våren äntligen har kommit på riktigt nu! Det finns inget bättre än lite vårkänsla och att det faktiskt är påsklov!
Hittade riktigt snygga skor i torsdags som jag ska ha på student!


April, april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill

Gör allt jag kan för att inte sätta mig här och göra allt jag inte borde. Men jag misslyckas om och om igen. Jag borde plugga. Verkligen. På fredag har jag muntligt prov i religion, suger. Dessutom har jag den glad nyheten att berätta jag måste få bra på nästa naturprov annars skiter det säg, ja!
Första april betyder att man får luras rätt rejält. Vilket jag inte gjort, det minsta. Och inte en enda har försökt lura mig, vilket annars är rätt effektivt då jag är så fruktansvärt lättlurad. Tidningen däremot satte upp med att Dolly Parton skulle komma till Olins och tydligen hade nyheterna sagt att Skövde skulle byta namn. Vem går på sånt här? Inte ens jag.
Eftersom våren kom till Skara idag tog jag en promenad längs berget och köpte tidningen. Men saknade inspiration till fotografering och knäppte bara några fåtal. Lite löv på träden skulle göra susen!
Imorgon ska jag bege mig till Trollhättan och se mig efter ett par eller två par skor till studenten, vad jag än hittar. Och dessutom införskaffa ett bara nya vita tygskor, då fjolårets slets ut. Kanske lite fotografering. Dessutom ska jag övningsköra hela vägen! Jösses, jag borde börja i körskolan snart. Borde slå en signal och boka en lektion åtminstone!